Roulette Rousse

Cart

KOMMUNIKATIONSSTÆRK OG KUNSTINTERESSERET PRAKTIKANT TIL LILLE KUNSTBOGSFORLAG MED STORE AMBITIONER

Vi søger en praktikant til kunstbogsforlaget Roulette Russe i foråret 2021. Du skal være interesseret i kunst og kultur og have mod på at indgå i udgivelsesprocessen helt fra idé-basis og fundraising til salg og formidling af den endelige bog, herunder assistere i forbindelse med planlægning og afvikling af boglanceringer. 

Roulette Russe er et lille forlag, der beskæftiger sig med kunstudgivelser. Som en del af kunst- og kulturbureauet Creator Projects blev Roulette Russe startet i 2015 af direktør for Copenhagen Contemporary Marie Nipper og tidl. direktør for CHART Art Fair Simon Friese. Vi beskæftiger os med ambitiøse kunstudstillinger og udsmykningsopgaver i international skala, og i forlaget får vores passion for kunst lov til at tage fysisk form som bøger.

Idet vi er to mindre virksomheder vil du som praktikant i Roulette Russe uundgåeligt få indblik i Creator Projects og komme til at bistå med opgaver på tværs af virksomhederne. Creator Projects skaber nytænkende kunstprojekter gennem samarbejder med private og offentlige aktører herunder bl.a. Københavns Lufthavn og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole samt en række af danske kommuner og museer.

  Vi kan tilbyde: 

Praktikpladsen har en ugentlig arbejdstid på 20-30 timer, og vi forestiller os, at du er på kontoret 3-4 dage om ugen i tidsrummet 9.00-17:00.

Hvis Roulette Russe lyder som noget for dig, så send en kort ansøgning og CV til info@rouletterusse.dk inden d. 25. januar kl. 12:00. Vi indkalder løbende til samtaler, og der er opstart i februar 2021.

Vi glæder os til at høre fra dig!